#

МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ

МОНТАЖ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ

Екипът на СОФИЯНСКА ВОДА разполага с качествено оборудване, за да извърши монтажа на всяка една тоалетна в съответствие с всички изисквания и то по безпроблемен начин. Всеки един казус, свързан с ВиК услугите в София, би могъл да бъде разрешен бързо и ефикасно, като тук трябва да отбележим, че предлагаме и много добри цени! Можете спокойно да разчитате на нас за ВиК услуги по домовете в София град. СОФИЯНСКА ВОДА винаги ще се отзове на създала се, комплексна ситуация.

Всеки един етап от трудоемкия Ремонт на тоалетна изисква повишено внимание. Т.е, трябва да се погрижите едновременно за няколко неща, или да оставите на нас да направим това. Например, нужно е не само да подберете красиви плочки, а и да ги монтирате подобаващо. Доста хора се заемат с това сами, като си мислят, че по този начин ще успеят да спестят определена сума пари. Това обаче е заблуда, а ние Ви съветваме да не подхождате по този начин.


   Монтиране на тоалетна         Демонтаж на тоалетна         Свързване на новата чиния с мръсния канал


Доверете се на СОФИЯНСКА ВОДА и оставете подобни дейности в нашите сръчни ръце. Независимо от това дали става въпрос за смяната/ремонта на една най-обикновена тоалетна чиния, или за цялостна трансформация на Вашето санитарно помещение, екипът ни ще се справи перфектно с която и да е ВиК задача, която трябва да бъде свършена бързо и то определен начин

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!