#

СМЯНА НА СПИРАТЕЛЕН КРАН

СМЯНА НА СПИРАТЕЛЕН КРАН

Смяната на спирателния кран е също много важна част от процеса на демонтаж и монтажа на щрангове. Тя трябва да бъде извършена отново от специализирана ВиК фирма в София област, която да е запозната с материята. Ние предоставяме на клиентите си такава услуга, като тя може да бъде приложима както за административни сгради, така и за частни имоти.

Имаме на разположение професионална техника, която ни позволява да извършим всички ВиК ремонтни дейности на високо ниво, без риск за по-нататъшни усложнения за собственика на жилището. Ако възникне непредвидена и дори аварийна ситуация със спирателния кран, е нужно да се обадите на доказала се в областта фирма, за да отстрани повредата.

Когато се извършва подобна ВиК ремонтна дейност, е нужно да бъде спряно водоподаването към цялата сграда, а в много случаи това не е възможно. В такива ситуации ни се налага да намерим алтернативни начини, за да решим въпроса адекватно. Това най – често се състои в смяната на крана под налягане, което изисква сериозни познания в областта, също както и достатъчно богат ВиК опит.

Единственото, което зависи изцяло от Вас е осигуряването на достъп до мястото, в което се намира спирателния кран. Останалото оставете на нас!

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!