#

МОНТАЖ НА РАДИАТОР

МОНТАЖ НА РАДИАТОР

Отоплението през зимните месеци е въпрос, който вълнува всички ни. Съществуват няколко начини да се справите със студа и да направите дома си комфортен и приятен за обитаване. Най-честият е поставянето на климатик във всяка една стая от дома, но това е свързано с големи разходи за електроенергия, а някои хора дори изпитват и непоносимост към подобен вид уреди. Непрестанният приток на топла струя въздух не винаги се отразява благоприятното на човешкото здраве, затова да се замислите за монтаж на радиатор е препоръчително, особено когато искате оптимална топлина в дома си и по-ниски сметки за ток!

! Не Ви съветваме да струпвате отделните отоплителни тела на едно място.
Така ще се увеличат разходите за монтаж, също както и броят на кранчетата, термостатичните глави, вентили, дължината на тръбите и др. Това е свързано с доста повече разходи за Ваша сметка, а работата на техника се увеличава драстично.

Освен ремонт, можем да Ви предложим и смяна на радиатор. В състояние сме да преместим този, който вече имате в дома си, също както и да удължим, или скъсим радиаторните връзки при нужда. Част от гамата услуги, които предлагаме е подмяната на термо вентили, глидери и кранове, без значение вида на радиатора – чугунен, или алуминиев. Също така, е възможно радиаторът Ви да протече, което изисква бърза намеса от страна на опитен ВиК майстор в София.

От СОФИЯНСКА ВОДА можем да Ви се притечем на помощ, когато имате нужда от ремонт на радиатора си, също както и от неговата смяна, или преместване.

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!