#

МОНТАЖ НА МИЯЛНА

МОНТАЖ НА МИЯЛНА

Най-добрият вариант е да повикате водопроводчик у дома си и заедно с него да обсъдите какъв точно вид съдомиялна да монтирате. Основно те се делят на три вида (вградени, свободно стоящи, или миялни на плот), като всеки един от тях би бил подходящ за кухнята Ви, в зависимост от разположението й. Съветвайки се с опитен специалист, ще избегнете проблеми в бъдеще, а при нужда ще можете да местите миялната машина лесно и бързо.

Така нареченото поставяне на миялна не е никак лесно начинание. На първо място, трябва прецизно да се определени мястото, на което тя ще бъде монтирана. Съветваме Ви това да се направи в присъствието на водопроводчик, защото много често първо се купува кухненската мебел и едва след това се взима и решението за поставяне на миялна. Това се отчита като сериозна грешка, тъй като не винаги има налични отводи за мръсната вода и други важни елементи.


   Поставяне на миялна         Ремонт на миялна


Понякога електроуредите се развалят и то винаги, когато най-малко очаквате. Когато става въпрос за домакинските такива, повечето хора изпадат в истински ужас, защото това означава усложнено ежедневие и много проблеми от битов характер.

Когато става въпрос за повреда на съдомиялна машина, проблемът добива още по-драматичен характер. Домакинята е принудена да води самостоятелна борба с мръсните чаши и чинии, а времето се превръща в дефицит. В тази ситуация е повече от необходимо да се обадите на професионална фирма за ремонт на миялни машини, която да я поправи за максимално кратък период от време, без дори да усетите липсата й.

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!