#

МОНТАЖ НА БОЙЛЕР

МОНТАЖ НА БОЙЛЕР

Основно бойлерите се делят на няколко вида: 40, 60, 80, 100 и 120-литрови. Някои затоплят водата моментално, докато при други е нужно да измине известно време, за да се случи това. Електрическите бойлери са устроени просто, но пък монтажът им никак не е такъв. Нужни са определени ВиК умения и опит от опитна фирма, за да успеете да отстраните някоя повреда, или пък за да подмените изцяло стария си бойлер.

Съветваме Ви да не се заемате с подобно начинание, в случай че не сте дотолкова уверени, че можете да се справите с него. По-добрият вариант е да наемете добър водопроводчик-специалист в София, който да реши възложената му от Вас задача и да постигне добри резултати. Отбележете, че е много важно да правите и редовна профилактика на бойлера си.


   Свързване на бойлера към ВиК         Монтиране на бойлер


Бойлерът си има доста специфики, които трябва да бъдат взети по внимание, но само специалист би могъл да извърши подобна дейност прецизно и без риск за здравето на ползвателите на бойлера. Може при огледа да се наложи смяна на щрангове или монтаж на водомери.

Ако не сте сигурни, че можете да се справите с това сами и имате доста въпроси, Ви съветваме изобщо да не се захващате с ремонт, или монтаж на бойлер, а да се обадите на СОФИЯНСКА ВОДА и да ни се доверите.

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!