#

МОНТАЖ НА БИДЕ

МОНТАЖ НА БИДЕ

Чудесен заместител на тоалетната хартия, бидето придобива все по-голяма популярност сред българските семейства. На пръв поглед доста елементарно приспособление, но всъщност вършещо доста полезна работа. Екипът от СОФИЯНСКА ВОДА Ви препоръчва да монтирате към тоалетната си чиния това санитарно изобретение и да се насладите на функциите му.

Бидето се монтира в задната част на тоалетната чиния, а Вие от своя страна ще можете да регулирате силата на струята, посоката й и температурата на водата. Така сами ще определяте комфорта, който Ви е нужен и ако изпитвате известни неудобства, ще можете да ги премахнете ръчно.

За да извършите качествено и съобразено с ВиК инсталацията поставяне на биде, е нужно да разполагате с нужния инструментариум, също както и да имате практични умения. Но колко от Вас могат да се похвалят с това и да изпълнят планираните задачи сами, без намесата на опитен водопроводчик?

СОФИЯНСКА ВОДА би могъл да бъде Вашия верен помощник в монтажа на биде, който не само че ще се съобрази с всяко едно Ваше желание, ами и ще извърши ремонтните дейности прецизно и в кратки срокове.

Преди да се пристъпи към монтиране на биде, е и наложително да се уверите, че до него ще има изведена топла и студена вода. Или пък оставете това на нас, а Вие просто се фокусирайте върху естетическия аспект от избора на биде – неговия вид и дизайн.

Какви са услугите, които бихте могли да откриете при нас?

#

Монтаж на мивка

#

Монтаж тоалетна

#

Подмяна на бойлер

#

Монтаж на биде

#

Монтаж на душ и вана

#

Монтаж на пералня

#

Монтаж на радитори

#

Обадете ни се още сега

Извънредни ситуации и аварии.Доверете ни се!